In de Save view-dialoog zijn de hulptekst en de Workspace-zichtbaarheidsoptie duidelijk leesbaar, zodat Workspace als een selecteerbare optie leest.
De opslaan-actie leest standaard “Save view” en schakelt naar “Save as new view” zodra filters van een geselecteerde view zijn bewerkt, matchend met de edited badge op zijn chip — zodat de knop zegt welke van de twee gaat gebeuren.
Het opslaggedrag is verder ongewijzigd, en de private- en workspace-opties zelf zijn ongewijzigd.
Meer weten: Assessment-weergaven filteren en opslaan